ABAKošarka

Nikolić: Verujem da ćemo se još pojačavati, ne samo sa jednim igračem

MZT je pružio dobar otpor Crvenoj zvezdi jedno poluvreme ali nije imao snage za iznenađenje, razlika u kvalitetu je ipak bila očigledna.

– Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Videli ste kakva su sila i koliko su dominantni. Mi smo dali sve od sebe i imamo čime biti zadovoljni. To su prva, druga i četvrta četvrtina. U trećoj nismo postojali, ali tu smo se i najmanje pitali. Presudio je kvalitet koji oni imaju i sa te strane nema mnogo diskusije. Odigrali smo u skladu sa svojim mogućnostima odlično prvo poluvreme. Na tome smo stali. Evidentno nismo imali snage za drugo poluvreme. Nastavljamo dalje! Rekao sam vam koji nam je najvažniji cilj što se tiče ABA lige. Čeka nas serija teških utakmica, ali kao što sam i prvi put rekao, nećemo se predavati do samog kraja. Biće nekih izmena u igračkom kadru, a dosta toga ste vi napisali. Verujem da ćemo se još pojačavati, ne samo sa jednim igračem. Da bi ostvarili svoj cilj, evidentno je na kojoj poziciji nam treba još jedan igrač. Pretpostavljam da ćemo uspeti u narednom periodu to da ostvarimo.

Situacija je teška i mnogo toga je protiv njih ali Nikolića ne napušta optimizam.

– Došao sam najčasnijih mogućih namera u zemlju u kojoj nisam stranac. Vrlo sam srećan što sam trener MZT-a i što mi je data ta mogućnost i odgovornost da izvučem maksimum iz ove ekipe. Gostujemo svim ekipama sa kojima se borimo za opstanak, a čekamo sve kvalitetne timove. Mora da se igra i bori i očekujem da se vrati osmeh na lice i vera u to da ćemo ostvariti naš cilj.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet