EngleskaFudbalTransferi

Njukasl išao do kraja, Hau dobio željenog napadača!

Treće pojačanje ovog leta.

Dobro je Njukasl otvorio sezonu, nagovestio da je ekipa velikog potencijala, ipak utisak je da su u odnosu na medijske najave, ipak bili tihi u prelaznom roku. Nik Poup se već sada pokazuje kao pojačanje, od Svena Botmana se očekuje da tokom vremena izraste u komandanta odbrane, a Edi Hau je pored njih dvojice stavio akcenat na pojačanjima u ofanzivi, bar dva igrača različitih profila.

Dugo se tražio napadač, nekoliko fudbalera je bilo u fokusu. Izbor je pao na Žoaa Pedra koji je posle nekoliko pokušaja i doveden, javlja Fabricio Romano. Uporan je bio Votford u nameri da izvuče što bolju cenu za mladog napadača i u tome je isterao svoje. Dobiće željenih 30 miliona funti, 25 fiksno i još pet kroz bonuse. Brazilac koji bi trebalo da bude napadački oslonac Svraka na duže staze potpisaće šestogodišnji ugovor.

Sada preostaje da se vidi da li će Njukasl isto učiniti u slučaju Džejmsa Medisona koga Lester pokušava da zadrži a potencijalnog kupca otera visokim zahtevima. Ukoliko na Sent Džejms parku procene da ti zahtevi ipak jesu previsoki, prema najavama pojedinih evropskih medija mogli bi ponovo da se vrate kao rešenju Luisu Paketi koji je raspoložen da napusti Lion, a što se tiče finansija, u opsegu je nekih prethodnih ponuda koje su bile poslate za Medisona i odbijene. Takođe, pitanje je da li će Žoao Pedro biti jedini novi napadač, s obzirom na to da bi Gonkalo Ramos iz Benfike ponovo mogao da bude dostupan.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet