EngleskaFudbalTransferi

Notingem nema nameru da stane – dogovoreno 11. pojačanje, pregovaraju sa još trojicom!

Tim koji je verovatno doveo najviše igrača u Evropi tokom leta.

Dugo je čekao bivši dvostruki šampion Evrope da se vrati u najviši rang engleskog fudbala i sada nema nameru da ništa prepušta slučaju. Notingem je verovatno najaktivniji klub u ovom trenutku na starom kontinentu, Stiv Kuper je dobio do ovog trenutka deset pojačanja čiji su dolasci ozvaničeni. Za mesto na golu boriće se Din Henderson i Vejn Henesi, oslonac u srcu odbrane trebalo bi da bude Musa Niakate, dovedena su po dva nova beka na obe strane, na desnoj Neko VilijamsĐulijan Bjankone, na levoj Omar RičardsHari Tofolo, dok je vezni red pojačao Luis O’Brajen. Najzvučnija pojačanja su ofanzivci, napad Šumara naredne sezone predvodiće Džesi Lingard i Taivo Avonji.

Pitanje je dana kada će biti ozvaničeno i 11. pojačanje ovog leta. Kako je najavio Florijan Pletenberg a potvrdio Fabricio Romano, novi fudbaler Notingema će uskoro postati Orel Mangala. Iako je Štutgart imao lošu sezonu jedan od onih koji su skrenuli pažnju na sebe je svakako Belgijanac koga će Šumari paltiti 12,75 milona funti uz 3-4 miliona kroz bonuse i procente od dalje prodaje. 24-godišnji vezni prošle sezone asistirao je četiri puta i postigao jedan gol.

Na ovome se Notingem neće zaustaviti, u toku su pregovori oko dvojice fudbalera Betisa. Andalužani nemaju mnogo prostora za manevar kada je u pitanju Vilijam Karvaljo koji je ušao u poslednju godinu ugovora i ima veliku želju da se okuša u Premijer ligi, dok su odbili prvu ponudu za Aleksa Morena koji je već dogovorio lične uslove sa engleskim klubom. Još jedan fudbaler koji bi mogao da bude interesantan je Aron Remzi, piše San, koji je najavio moguće razgovore ukoliko bude raskinuo ugovor sa Juventusom, što se u međuvremenu i desilo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet