ATPTenisVESTI DANA

,,Novak planira da igra još dve godine“

Gostujući na K1 televiziji, Srđan Đoković je izrazio nadu da se dešavanja iz 2022. više neće ponavljati, te da će Novak nesmetano nastupati na turnirima naredne godine.

– Novak je pun energije i elana, sa željom da nastavi tamo gde je stao, ne svojom krivicom, već zbog ljudi koji su sebi dali za pravo da odlučuju da li će igrati turnire ili ne. Nadamo se da više neće mešati politiku i sport i da će sport ostaviti sportistima.

Procena ili u glavu tačan podatak, tek, otkrio je i planove o sinovljevom završetku karijere.

– Po svim pokazateljima biće i najbolji sportista za dve godine, jer toliko još planira da igra, koliko ja znam. On je ušao u 36. godinu, to su već ozbiljne godine, a na način na koji je Federer igrao i bio na terenu do 41. godine moj sin nikada neće.

Stariji Đoković se osvrnuo i na oproštaj Rodžera Federera.

– Nadal, Federer, Marej i Novak vukli su jedan drugog i da niko ne bi bio tako dobar da nije bilo one trojice. Mogli bi da sednu zajedno kada svi završe karijeru, znam da Novak ne beži od toga, a da li će to želeti Federer i Nadal ne znam. Marej i on su sjajni, ista su generacija, a ovu drugu dvojicu ne bih komentarisao.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet