EngleskaFudbalTransferi

Novi momenti oko Rišarlisona, Totenhem želi novi tandem bekova

Ofanziva sportskog sektora Pevaca.

Kako je najavljeno, tako će i biti. Nakon izborenog plasmana u Ligu šampiona, Totenhem je u ofanzivi na tržištu, sredstva su obezbeđena, Fabio Paratići radi na tome da Antoniju Konteu obezbedi željena pojačanja i sada je u napadu na tri nova fudbalera, pored već pristiglih Ivana Perišića i Frejzera Forstera.

Ofanzivni deo tima bi pored iskusnog hrvatskog fudbalera trebalo da bude osvežen brazilskim napadačem. Everton za Rišarlisona traži 50 miliona funti ali su nastupili neki novi momenti. Naime, kako piše Dejli Telegraf, Karamele su zainteresovane da u svoje redove dovedu Harija Vinksa što bi moglo da pogura pregovore u pravom smeru.

Od ranije je poznato da je na meti Pevaca i Đed Spens. Mladi desni bek se posle odlične sezone u dresu Notingema vratio u Midlzbro i sada razmišlja o daljim koracima, navodno je za njega poslata ponuda u iznosu od 20 miliona funti.

Sada se otvara prostor da se pojača i levi bok, iako to nije bio prioritet. Marka piše da je klub iz severnog Londona i dalje zainteresovan za Pervisa Estupinana, zbog toga što nije izborio plasman u Ligu šampiona, Viljareal će morati da prodaje, te je spreman da pusti Ekvadorca ukoliko prava ponuda stigne. Postoji ideja u sportskom sektoru Pevaca da se nađe zajednički jezik zbog želje Žute podmornice da zadrži Đovanija Lo Selsa i u priču uključi Pau Tores, možda se sada ta ideja realizuje na drugačiji način.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet