EvroligaKošarka

Novi ugovor za Larkina i kvartet pojačanja, to je Efesov plan!

Šampion Evrope u punom naletu što se priprema za narednu sezonu tiče.

Odmah po osvajanju druge titule šampiona Evrope najavio je Ergin Ataman da će ekipa biti osvežena i pojačana ne bi li bila sposobna da nastavi sa dobrim rezutatima u kontinuitetu. Efes još uvek nije završio sezonu, u toku je borba za novu titulu prvaka Turske ali je veći deo posla oko pojačanja za narednu sezonu blizu da završi već sad.

Najveće će biti ostanak Šejna Larkina. Sjajni košarkaš bio je tokom sezone vrbovan od strane Reala, interesovanje su za njega pokazali, po rečima Donatasa Urbonasa, i Vašington Vizardsi, međutim, grčki portal SDNA danas nas izveštava da je Larkin blizu da dogovori novi ugovor sa aktuelnim klubom, dvogodišnji.

Istovremeno, ovaj portal potvrđuje ranije informacije, da je šampion Evrope već skoro pa završio tri ozbiljna pojačanja. Prva lasta trebalo bi da bude Vil Klejburn koji je skoro sve dogovorio koji dan nakon Fajnal-fora u Beogradu, put Istanbula će i tandem centara, Tel Aviv i Kaunas će turskim velegradom zameniti Ante Žižić, odnosno Džoš Nebo.

Tu pojačanjima neće biti kraj, jedno bi trebalo da dođe i na spoljašnjim pozicijama. Danima se piše da je meta Efesa sada i Dvejn Bejkon, i tu se već vuku konkretni potezi oko prelaska iz Monaka.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet