KošarkaVESTI DANA

,,O Duletu se može knjiga napisati, morao sam u ranu zoru da tražim brijač po gradu zbog njega“

Džanan Musa se sprema za obaveze koje ga očekuju tokom leta i one u dresu Real Madrida, u razgovoru za bosanske medije prisetio se rada sa Duškom Vujoševićem u vreme kada je on bio selektor naših zapadnih suseda.

– To je znalac koji je neverovatan. O njemu se knjiga može napisati. Svi znamo šta je sve napravio, takvi sistemi rada, čitanje knjiga.

Otkrio je i zanimljivu anegdotu koja je još jednom pokazala sa kakvom je posvećenošću legendarni trener pristupao obavezama.

– Bilo je to veče, ponoć… fizioterapeut Amer iz reprezentacije mi kuca na vrata. Spavanje kod Duleta je najbitnije, ja otvaram i kao pravim se da spavam. Kaže da me Dule zove u sobu. Dolazim do sobe, ulazim i govorim ‘izvolite coach’. On me gleda i pita me: Jesi li ti to neobrijan? Rekoh jesam. Kaže on. A imaš li brijač? Odgovaram da nemam. Eh kaže super. Sutra do 7 ujutro da si obrijan. Ali, coach nemam brijač, a on govori da je upravo u tome stvar. Šta ću, odem od sobe do sobe, nema niko. Setim se da jedini kiosk radi na kraju grada od 6 ujutro. Ja sam u 6 ujutro stojao s novčanikom u ruci da uzmem taj jednokratni brijač. Ja sam došao na doručak sav izrezan, krv je kapljala po meni. To je bio Dule. Nevjerovatan je. On tebi traži da si toliko fokusiran i što moraš ‘poginuti’ da nađeš taj brijač.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet