O nama

 

TELESPORT.RS

Telesport tim neguje različitosti ali svi imamo nešto zajedničko – entuzijazam, ljubav prema sportu i volja da se uloži trud u jednu iskrenu sportsku priču, kroz stare principe i nove perspektive, stremimo ka novim ciljevima svakog narednog dana.

Naš brend ne ograničava se samo na izveštavanje i marketinšku saradnju sa velikim brojem spoljnih saradnika, iako se trudimo da od tog centralnog dela našeg posla gradimo sve ostalo. Ponosni smo na to što smo medijski partner zanimljivih sportskih projekata, takođe saradnjom sa kompanijama koje su izuzetno respektabilne na regionalnom tržištu, takođe i sa onima koje, poput nas, traže svoje mesto pod suncem u poslovnom svetu.
Namera nam je da kroz široku lepezu drugih aktivnosti koje su se nadovezale na osnovnu delatnost našeg portala konstantno unapređujemo sebe i doprinosimo sportskom izveštavanju na ovim prostorima. Takođe smo ponosni na izuzetne odnose sa ozbiljnim brojem uglednih inostranih portala sa kojima gajimo kolegijalne odnose, zbog čega smatramo da će naš rad biti prepoznat i malo šire.


Facebook


Twitter


Youtube


Instagram

Autor: K.S.
Back to top button
Admiral Bet