ABAKošarkaVESTI DANA

Obradović: Čestitam igračima koji su počeli treću četvrtinu na ozbiljnosti

Uspeo je Partizan u naumu da upiše i sedmu pobedu u AdmiralBet ABA ligi, ali i da to učini tako što će protiv Splita odmoriti nosioce pred paklen raspored koji ih očekuje.

– Čestitam Splitu, mislim da su igrali dobru i pametnu utakmicu, pogotovo u prvom poluvremenu. Maksimalno su hteli da koriste način koji njima odgovara da igraju protiv nas i da imaju rezultat koji su imali. Što se nas tiče, naravno da posle utakmice u petak, a imajući u vidu period ispred nas, želeo sam da osvežim tim i rasporedim minutažu. Jedino je Ledej odigrao previše minuta u odnosu na ono što smo mislili da bi trebalo da bude. Uz Lesora, on je najopterećeniji igrač, Smailagić se tek vratio pa ni on nije sposoban da igra mnogo, ali je odigrao korektno, na dobrom je putu da se vrati da pomaže timu. Brodzianski je bio prvi put sa nama i potrebno mu je vreme. Odradio je samo tri treninga, ali i on je odigrao korektno.

Pre svega je unutrašnja linija sačuvala svežinu pred dva vezana gostovanja u Španiji.

– Uspeli smo u nameri da odmorimo visoke igrače. Na spoljnim pozicijama je bila normalna rotacija, a dali smo odmor Panteru. Čestitam igračima koji su počeli treću četvrtinu na ozbiljnosti. Oni su uveli utakmicu u tok koji je bio u drugom poluvremenu. Naravno, hvala svim ljudima koji su došli večeras da nas podrže.”

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet