ABAKošarkaVESTI DANA

Obradović: I onda će mene neko da pita što mladi ne dobijaju šansu

Od sjaja do očaja, Partizan je pregazio FMP u 35 minuta derbija 11. kola AdmiralBet ABA lige da bi u pet minuta završnice potpuno pokvario utiske.

– Najavili smo da igramo protiv tima u dobroj formi. Mislim da smo uspeli da odigramo veoma dobro 35 minuta. Zadnjih pet minuta nije vredno pomena. Hvala svim ljudima koji su večeras bili u dvorani.

Najvie vremena Obradović je posvetio partiji mladih igrača koji su bili na terenu kada je ispuštena velika prednost.

– Motivacija je bila na odličnom nivou. Pet minuta do kraja vodili smo 21 poen razlike. Do tog trenutka igrali smo izvanrednu utakmicu. Bilo je detalja, ali generalno je bila odlična utakmica. Čestitam igračima na tome. Svako ko malo prati košarku, jasno mu je šta se desilo zadnjih pet minuta. Ja ne verujem da je potcenjivanje i opuštanje. To je realan prikaz onoga što pojedini igrači mogu da rade. I onda će mene neko da pita što mladi ne dobijaju šansu. Tad ću vam pokazati zadnjih pet minuta protiv FMP-a. Sve ovo će da se sabira i oduzima kad ja budem trebao da odlučujem. Ceo život pokušavam da razumem mlade i da im dajem priliku. Sad možete da uđete na sajt ABA lige. Uzmite prosek igrača Partizana, pa će vam sve biti jasno za 11 kola. Mislim da nema nijedan igrač koji nema prosek više od 20 minuta. Probaćemo tako i da nastavimo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet