EvroligaKošarkaVESTI DANA

Obradović: Naša očekivanja i očekivanja kluba ne mogu biti niža nego prošle godine

Postao je Monako bitan faktor u evropskoj košarci, pred njima je sezona novog dokazivanja i pokušaja da naprave kontinuitet sjajnih rezultata.

– Uvek je važno imati kontinuitet u radu sa istim igračima, koji razumeju filozofiju, sisteme,uloge i hijerarhiju tima. To nam ne daje garanciju da ćemo ponoviti uspeh iz prethodne godine, ali šanse su i dalje tu ako budemo kratkog pamćenja, i ako smo u stanju da pustimo prošlost. Novajlijama treba vremena da se integrišu u sistem, oni su sjajni igrači i sjajni ljudi. Svi imamo visoka očekivanja, koja će nam, nadam se, omogućiti da ostvarimo svoje ciljeve.

Saša Obradović je u izjavi za klupski sajt posebno naglasio koliko će biti bitno da Kneževi imaju podršku navijača.

– Otvaranje sezone s navijačima pokazuje koliko raste interes za košarku ovde i koliko će naše utakmice zavisiti od podrške navijača. Veze između tima i navijača moraju biti jake, jer će sezona biti duga i zahtevna. Trebaju nam ljudi koji će biti bučni van terena kako, bi nas gurali napred. Treba da nam budu šesti igrač na terenu.

Srpski trener je u intervjuu našem portalu tokom leta rekao da će u narednoj sezoni konkurencija u Evroligi biti još ozbiljnija, te da je realan cilj plej-of, što je sada i ponovio.

– Naša očekivanja i očekivanja kluba ne mogu biti niža nego prošle godine. Moramo postaviti visoke ciljeve i raditi kako bismo ih ostvarili, mada očekujem da će biti mnogo teže da ponovimo rezultate od prošle sezone. Uvek treba pričati o plasmanu u plej-of, kao o veoma uspešnom rezultatu, a novi plasman na fajnal-for bio bi neverovatan rezultat.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet