EvroligaKošarkaVESTI DANA

Obradović: Ponosan sam na činjenicu što se vraćamo u Evroligu

Ove sezone Partizan je miks nekolicine iskusnih, vrhunskih košarkaša, i mladića u usponu, ambicije su najviše moguće, a svakako da se najviše priča o povratku u elitno takmičenje.

Ponosan sam na činjenicu što se vraćamo u Evroligu posle toliko godina. Osećamo zahvalnosti ljudima iz Evrolige koji su prepoznali da je Partizan klub koji ima sve što je potrebno da bude među najboljima u Evropi.Naša je želja da nastavimo da budemo i dalje deo Evrolige.  Činjenica da smo oborili sve rekorde u broju prodatih karata dovoljno govori koliko navijači veruju ovoj ekipi. Želim da im se zahvalim. Ali, čunjenica je i da je tim najmlađi kao što je bio i prošle godine, mora da izađe na parket i da to što su navijači pokazali da veruju pretvori u energiju koja inače uvek bila odlika mladih igrača, kao i volja, želja, borbenost, entuzijazam…

Tokom razgovora sa medijima, iskusni trener se dotakao i izbora Kevina Pantera za novog kapitena.

Ja donosim odluku, ali se konsultujem sa ljudima iz kluba. Uvek razgovoramo otvoreno, a svako je bio saglasan da bude kapiten, jer ima što je potrebno. Posvećen je košarci, uzor je mladima, zaslužuje da bude kapiten Partizana. Drugi čovek koji zaslužuje da bude kapiten je Danilo Anđušić. Njima verujemo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet