EvrokupKošarka

Obradović: Svežina je nešto što što je veoma važno u ovom periodu

U utorak od 20.45. crno-bele očekuje novi duel sa Hamburg Tauersima.

– To je ekipa koja igra stalno u istom ritmu, na veliki broj poena, izuzetno veliki broj šuteva za tri poena. U nekim utakmicama u nemačkom prvenstvu su šutirali preko 40 puta, u Evrokupu im je prosek preko 30. Imaju jednog igrača koji je recimo u nemačkom prvenstvu u zadnjoj utakmici šutirao 19 puta za tri, 19-7.

Obradović očekuje nešto drugačije izdanje rivala u odnosu na meč u Nemačkoj.

– Ono što su promenili u odnosu na prvu utakmicu je da igraju malo različite odbrane, menjaju se, ne igraju na način kako su igrali u prvoj utakmici. To je ono o čemu bi trebalo da vodimo računa, da budemo spremni na te njihove odbrambene zamke. Posle toga, naravno, njihova tranzicija i odbrana od kontranapada, to su uslovi koje moramo da ispunimo ako želimo, da te stvari sprečimo.

Zbog ranije odloženog meča sa Megom koji je na programu ove nedelje Partizan očekuje paklen ritam utakmica.

– Dobro, tako je, šta da radimo, da vidimo ove igrače koji su bili van tima, srećom su negativni pa od sutra da počnu da rade s ekipom. Svežina je nešto što što je veoma važno u ovom periodu s obzirom na veliki broj utakmica pa ćemo probati da rasporedimo minutažu i da ekipa uvek bude na visokom nivou.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet