ABAKošarkaVESTI DANA

Obradović: Svi mladi igrači treba da razumeju šta znači igrati košarku na vrhunskom nivou

Trener Partizana čestitao je svojim igračima i zahvalio se navijačima posle pobede u Novom Mestu.

Dobro smo otvorili utakmicu, napravili razliku u prvoj četvtini i posle je održavali. Imali smo uspone i padove tokom utakmice, razlozi su različiti – nešto je bilo do naše koncentracije, a nešto i do ekipe Krke koja uvek igra u istom ritmu i ne predaje se. Probali su da menjaju odbrane, da nas udvajaju na celom terenu i to je u pojedinim trenucima davalo rezultate. Čestitke igračima, pristup je bio odlilčan i sa tim sam izuzetno zadovoljan. Hvala ovim ljudima koji su došli da podrže ekipu večeras.

Pitanje tamošnjih novinara o Gregoru Glasu, Obradović je iskoristio da prokomentariše šta očekuje od mladih igrača u svom timu.

Talentovano dete, međutim kao i svi mladi igrači treba da razume šta znači igrati košarku na vrhunskom nivou. Mora da bude još predaniji i koncentrisaniji. On je neko ko voli da trenira i sa te strane nemam zamerki, međutim njegova koncentracija u pojedinim momentima nije na potrebnom nivou. To nije slučaj samo kod njega, već kod svih mladih igrača. To mu je najveći problem. Dobijaće šansu kao i svi mladi igrači. Mislim da u Evropi ne postoji ekipa sa ovolikim brojem mladih igrača na ovom nivou – kao što je Partizan.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet