EvrokupKošarka

Obradović: Svi se osećaju važni i svi bi trebalo da uživaju

Crno-beli su nastavili da ređaju pobede u situaciju gde sastav diktiraju i problemi sa virusom.

Igrali smo bez važnih igrača, nadam se da će svi biti zdravi. Igrali smo ozbiljno od samog početka, kao i na poslednjim utakmicama. Imali smo sreću da smo sačuvali kontinutet treninga, igrači ozbiljno rade. Sve se to odrazilo na izgled ekipe večeras. Nadamo se da će od sutra biti Aleksa na treningu. Dangubić je bio opet pozitivan, ali bez simptoma. Šta je tu je. Nastavljamo da radimo.

Obradović je u ove tri utakmice imao prilike da dozira minutažu svima koji su se našli u protokolu.

Svi se osećaju važni i svi bi trebalo da uživaju. Ima stvari na svakoj utakmici koje mogu da se poboljšaju. To sve spada u onaj deo posla koji nas čeka od sutra. Ali igrači već znaju. Ono što je očigledno, pokušvamo da igramo brže. Na tome insistiramo na treninzima i pokušaćemo da radimo na taj način.

Ova utakmica je oproštaj od Arene na neko vreme.

Sa ovom utakmicom se selimo u Pionir, do početka aprila. Ali, šta je tu je. Pokušaćemo da uz program koji ima Zvezda da se svima omoguće termini. I gostujućim ekipama. Nećemo kukati nego ćemo da nastavimo da radimo. Pionir je teren gde smo već igrali. Ovde (u Areni) ne može ni mala sala da se koristi. Selimo se kompletno u Pionir.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet