EvroligaKošarkaVESTI DANA

Obradović: Uzeti su mi snovi, ako Bog da, nekada ponovo na Zvezdinoj klupi

Srpski trener na klupi Monaka emotivno je doživeo povratak u Pionir.

Meni je bio isti intenzitet emocija kao i kada sam dolazio sa Albom. Naravno, bilo mi je krivo što se neko izražava na način na koji se izražava, ali probao sam samo da se fokusiram na igru, na svoju ekipu, da izađemo kao pobednici. Da li mi je krivo što nisam imao priliku da vodim crveno-bele pred navijačima? Jako mi je krivo. Verovatno bi bilo sve drugačije da je bio takav ambijent. Uzeti su mi snovi. Ali nije važno… Ovo je Zvezdino odelo, s njim idem u Top 8.

Navijači Zvezde su svog nekadašnjeg igrača i trenera dočekali zvižducima.

Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako hoće. Rekao sam već da ne želim da ulazim u sve to, da komentarišem… Ja znam, znaš i ti i svi ovde o kome se radi. Ne moram nikome da objašnjavam. Nikad nikome u životu ništa nisam dugovao, tako vaspitavam i svoju decu, da budu pošteni i časni ljudi, pa sve ostalo.

Obradović je izneo dosta pohvala na račun svog tima rekavši da je najtalentovaniji koji je vodio u svojoj karijeri i na pitanje da li sebe vidi ponovo na Zvezdinoj klupi odgovorio potvrdno, kratko (,,ako bog da, nekada“). Kompletnu konferenciju možete pogledati na sledećem linku.

– Ovo je najtalentovaniji tim koji sam ikada trenirao. S obzirom na njihov individualan kvalitet idemo u širinu. I način na koji mogu da rešavaju razne situacije je nenormalan. Ponekad kretnje koje bih voleo da igram ostanu po strani. Ipak je ovo igra zbog igrača, lepo je gledati sa različitih pozicija.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet