ABAKošarkaVESTI DANA

Obradović: Verujem da bi neki bili srećni da ja odem, ali mnogo volim Partizan

Iskusni trener čestitao je večitom rivalu na odbranjenom naslovu šampiona regionalne lige ali i istakao da je teško pričati o košarci posle svega što se desilo u finalnoj seriji.

– Čestitam Zvezdi na osvojenoj tituli, u okolnostima u kojima se igrala košarka. Šta je bilo presudno? Jel pitate o košarci. Šta vi mislite, kako je igračima da umesto jedne, igraju svaki put četiri utakmice. Ova finalna serija nema nikakve veze sa košarkom, ali kao pravi sportista, uvek ću čestitati rivalu na pobedi. Da li će nekada biti normalni uslovi za igranje košarke? To zavisi od čelnika lige. Moraju da se postave jasna pravila. ABA liga mora nešto da uradi, za dobrobit ovog sporta, to je pokazala ova finalna serija. Prvi novčić opomena, drugi novčić izbacivanje iz dvorane. To sam rekao i posle treće utakmice koja je odigrana pred našim navijačima. Sada ćemo da vidimo šta će reći druga strana.

Imao je Obradović šta da kaže i na temu svog statusa.

Kada sam dolazio ljudi su mi pričali da mogu da očekujem sve i svašta, ali ovakve stvari nisam očekivao. Mnogo sam srećan što mogu da radim posao koji volim i veoma volim Partizan, te ne vidim nijedan razlog da sve ovo ne krene u boljem svetlu. Da li će da ide? Vi ste svedoci. Tek sam godinu dana ovde. Da li sam imao ikakve veze sa ovim? Da li se sve ovo dešavalo pre mog dolaska? Šta mogu ja da uradim, da napustim srpsku košarku? Verujem da bi se mnogi obradovali. Neki bi bili zaista srećni.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet