FudbalLiga konferencija

,,Odahnuo sam kad je promenio stranu ali sa te pozicije nam je dao dva gola“

Dvostruki strelac protiv Partizana, Jan Kalabiška, ljut je i razočaran jer je njegova ekipa u situaciji kad je imala dva gola prednosti i igrača više uspela da pogura protivnika ka vođstvu lošim izdanjem.

Izuzetno sam ljut. Partizan je skoro 70 minuta igrao sa desetoricom, imali smo dva gola prednosti, u prvom delu dominirali centeršutevima, u prekidima, stvarali šanse i potpuno kontrolisali utakmicu. A onda, kad smo opet izašli iz svlačionice, dozvolili smo sebi da primimo tri gola za samo 15-ak minuta. To nikako ne mogu da razumem. Samo nas možemo da krivimo za ovakav ishod. Napravili smo bespotrebne greške, nesrećno primili prvi gol, koji je podigao goste u psihološkom smisli, a nas spustio. Trebalo je da budemo pažljiviji. I naredna dva šuta crno-belih su završila u mreži, što nama, kao iskusnom sastavu, ne bi smelo da se dešava. Makar smo na kraju izjednačili.

Junak preokreta bio je Fuseni Dijabate.

U prvom poluvremenu sam bio zadužen za njega. Dosta pažnje u pripremi meča smo obratili na fudbalera iz Malija, tako da sam uspeo da ga sačuvam. Kad je promenio stranu, otišao je na suprotni kraj terena i malo sam odahnuo, ali je nevolja u tome što nam je sa te pozicije dao dva gola.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet