FudbalSrbija

Održana skupština FK Partizan: Potvrđen novi mandat sadašnjim rukovodiocima

Sama sednica počela je minutom ćutanja za Momčila Vukotića i druge preminule nekadašnje članove kluba. Takođe, u ime Partizana, predsednik klub uputio je podršku Novaku Đokoviću.

Nova lica u Skupštini fudbalskog kluba Partizan su bivši fudbaleri i aktuelni članovi sportskog sektora, sportski direktor, Ivica Iliev, prvi čovek skauting službe, Ivica Kralj, član stručnog štaba, Igor Duljaj i direktor omladinske škole, Vanja Radinović te Goran Pandurović i Dejan Rusmir. Pored njih nova imena predstavljaju predsednik FK Teleoptik, Koviljko Hajder, dekan Saobraćajnog fakulteta, prof. dr Nebojša Bojović i predsednik komisije za veterane, Goran Kadenić.

Goran Pandurović izabran je i u novi Upravni odbor kluba, zajedno s njim i direktor KBC „Dragiša Mišović“, prof. dr Vladimir Đukić, i jedan od sponzora kluba, Veljko Mihailović. Takođe, izabran je i novi Nadzorni odbor na čelu sa advokatom Veljkom Delibašićem, potpredsednikom Advokatske komore Srbije, kao i sastav tri komisije. Komisiju za veterane čine bivši igrači, Aleksandar Trifunović, Nebojša Vučićević i Miroslav Vulićević, Komisiju za marketing Predrag Vujović, Predrag Popović i Marko Pavlović, na čelu Pravne komisije je Dragan Palibrk.

Skupština je ukazala poverenje predsedniku kluba, Miloradu Vučeliću i generalnom direktoru, Milošu Vazuri. Obojica su dobila novi petodišnji mandat.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet