ATPTenis

Oglasio se Marijan Vajda

Marijan Vajda, čovek koji je jedan od najzaslužnijih kada je u pitanju Novak Đoković, oni sarađuju od 2006. godine, a sada se po prvi put oglasio oko situacije u Melburnu.

“Još uvek ne razumem zašto su mu to uradili. Odavno nisam video takvu nepravdu. Mediji su u velikoj meri krivi za manipulaciju informacijama, pogotovo australijski mediji koji su stalno pisali protiv Đokovića. Šok, patnja, velike emocije. Ne znam ni kako bih psihički podneo da sam bio tamo. I kod kuće u Bratislavi mi je bilo teško, nisam dobro spavao i nisam verovao da tako nešto može da se desi. Svi su znali da je tamo otputovao samo sa jednim ciljem. Želeo je da igra na prvom grend slemu u godini i da brani trofej

“Pisali smo jedno drugom, nismo razgovarali telefonom. Slao sam mu ohrabrujuće poruke i snimao linkove. Ne mogu da zamislim kako je to podneo, mora da je mnogo patio. Ponizno je podnosio sve mere, ali ono što su mu uradili mora da je ostavilo traga. To je bio politički proces. To će svakako imati značajne posledice, to je bio napad na njegovu privatnost, njegovu porodicu”, rekao je Vajda.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet