FK Crvena zvezdaFudbalSrbija

Ohi: Terzić mi je rekao da nema svrhe boriti se

Norveški napadač je ostavio korektan utisak u Crvenoj zvezdi, međutim, u poznoj fazi svog boravka u Beogradu nije našao zajednički jezik sa tadašnjim stručnim štabom, o čemu je govorio u intervjuu za RT Balkan.

Bili smo na pripremama u Sloveniji kada sam povredio list. Bilo je veliko istegnuće i doktor mi je rekao da misle da je samo grč i da mogu da igram. Na narednoj prijateljskoj sam igrao i bio sam na 40-50 odsto mogućnosti. Nije to bila loša utakmica, ali ni sjajna. I posle meča je ta povreda postala još gora, a onda sam osetio kao da sam sad ja kriv što sam povređen. Osetio sam da su u stručnom štabu ljuti na mene. Postajali su hladni i nisu sa mnom toliko razgovarali. Možda su mislili da ću biti duže povređen nego što sam bio. Ne znam da li su zato doveli Pešića, a onda sam se vratio u tim brže nego što su očekivali. Odjednom, kad smo igrali ‘11 na 11’ i ako bismo imali igrača viška, mene bi izveli sa treninga. Nisam trenirao sa timom, poslali bi mene i Motiku u teretanu. On je isto bio van tima. Trenirali bismo sa strane, tako je sve počelo. Onda me odjednom stave na klupu za utakmice. Bio sam iznenađen, jer nisam trenirao s ekipom. Obično kada igrač ne trenira s timom, ne stavljaš ga u sastav. Nisam igrao nijedan minut, ali sam svaki meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona bio na klupi.

U pokušaju da razjasni svoju situaciju, Ohi se obratio Zvezdanu Terziću koji mu je otvoreno rekao da nema svrhe da pokušava da se izbori za mesto u timu.

Tada sam otišao da razgovaram sa ‘Terzom’. Pitao sam ga: ‘Hej, samo bih da pitam šta se dešava, kakav je vaš plan za mene?’ Okej, razumem, bio sam povređen, doveli ste novog špica, ali ako mi bude dozvoljeno da se borim za svoje mesto u timu, ja nemam problem s tim. Pokazaću vam da mogu da budem bolji i da mogu da budem prvi špic Zvezde. Želim to da vam dokažem, jako sam motivisan, samo moram da znam kakav je vaš plan, da li i dalje verujete u mene, da me želite ovde. Pogledao me je u oči i rekao ‘Ne, nema poente. Bolje je za tebe da odeš, iskreno. Nema svrhe boriti se’. Praktično mi je rekao ‘ne želimo te ovde’. U tom trenutku osetim da više nemam ja tu šta da uradim. Ništa što mogu da kažem. Kad igrač dođe i kaže da hoće da se bori i da se dokaže, obično bi mu rekli: ‘Dobro, daćemo ti neki period da vidimo da li si u pravu i onda ćemo videti’. Ali on mi je rekao: ‘Ne, ne treba ništa da dokazuješ. Doveli smo Pešića, Pavkov i Ben su ispred tebe. Ti si sad četvrti-peti špic, bolje je za tebe da pronađeš novi klub’. Čak mi je i rekao: ‘Imam jednog agenta, prijatelja, on može da ti pomogne da nađeš novi klub’. Dobro, dakle već ste imali na umu da idem, iako još uvek niste pričali sa mnom. Ja sam bio taj koji je tražio da razgovaramo. Pričao sam posle sa svojim menadžerom, da nema svrhe da ostajem.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet