FudbalOstale ligeVESTI DANA

Onana se u 26. godini oprostio od dresa reprezentacije

Andre Onana je branio samo na jednom meču Svetskog prvenstva, i to u prvom kolu kada je reprezentacija Kameruna minimalnim rezultatom poražena od Švajcarske.

Potom je pred duel sa Srbijom, golman Intera izbačen iz tima zbog nediscipline, pa je tako propustio duele protiv Orlova i Brazila, a nakon svega je odlučio da se oprosti od nacionalnog dresa.

„Sve je počelo iz Ngola Nkoka, malog sela u Kamerunu, kada sam bio jako mali i roditelji su mi prenosili vrednosti kamerunskog naroda. Shvatio sa da je ljubav prema državi večna. Sećam se kako sam gledao utakmice Kameruna sa porodicom, samo naš narod može da shvati šta za nas znači biti deo Lavova. Nažaost, svaka priča, čak i ako je lepa, ima kraj. Mojoj sa reprezentacijom Kameruna je došao“

„Igrači dolaze i odlaze, ali Kamerun je više od samih ljudi. Moje srce ostaje kamerunsko i gde god da odem držaću našu zaustavu podignutom. Nastaviću da budem navijač kao što čini više od 27 miliona Kamerunaca na svakom meču. Hvala svima koji su verovali u mene“, izjavio je Onana.

Onana je za A selekciju Kameruna debitovao u septembru 2016. godine i odigrao je 34 utakmice za nacionalni tim.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet