EngleskaFudbal

Osimen: Koliko god da igrate fudbal zbog novca, ima još mnogo stvari koje su bitne

Napolijev napadač je bio meta saudijskih klubova tokom leta, za razliku od nekih kolega odlučno je odbijao tu mogućnost.

Da budem iskren, nisam ni pomišljao prošlog leta da odem iz Napolija, jer je klub želeo da ostanem. Ali, kada je stigla ogromna ponuda iz Saudijske Arabije, teško je bilo odbiti. Pričao sam čelnicima kluba i odlučio da odbijem. Tek onda je postalo ludo, jer što sam više puta rekao “ne”, to je ponuda koju sam dobijao postajala sve veća i veća. Nikako me nisu ostavljali na miru. Bio je u pitanju novac koji je mogao potpuno da mi promeni život. Ali, na kraju sam im rekao “Ljudi, odgovor je ne, ostajem u Napoliju.

Kako sam kaže, nije želeo da se vodi finansijskim delom kao glavnim argumentom, ima šta da dokaže u evropskom fudbalu.

To mi je bio cilj. Pričao sam sa čelnicima Napolija i zajedno smo odbili ponudu. Nisam želeo da ljudi pomisle kako želim da odem. Bila je to dobra odluka za moju karijeru. Koliko god da igrate fudbal zbog novca, ima još mnogo stvari koje su bitne.

Mnogo se priča da će Viktor Osimen u jednom od dva naredna prelazna roka pojačati neki od engleskih klubova, odgovor na pitanje o omiljenom navijačima nekih će dodatno raspaliti maštu.

Nemam omiljeni klub u Premijer ligi, ali imam kod kuće dva dresa: Čelsijev i Mančester Junajteda. Većina mojih prijatelja navija za Čelsi, nekoliko za Junajted. Za svakog igrača iz Afrike engleska Premijer liga je najprimamljivije takmičenje. To je sjajna liga.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet