EngleskaFudbalTransferi

Ostrvo je ovih dana poprište bitke za Medisona!

Dve strane u pravom transfer ratu.

Do ovoga trenutka samo dva nova igrača dobio je Edi Hau za novu sezonu. Njukasl je za jako lepu svotu pazario Svena Botmana koga na Sent Džejms parku vide kao novog vođu odbrane, doveden je i Nik Poup koji bi trebalo da zauzme poziciju startnog čuvara mreže a ono što se još uvek traži su pojačanja u veznom redu i na ofanzivnim pozicijama. Pominjali su se prethodnih dana kao rešenja u špicu Timo Verner iz Čelsija i Bendžamin Šeško iz Salcburga, pitale su Svrake nedavno Pariz Sen Žermen oko uslova prelaska Julijana Drakslera koji je na izlaznim vratima, raspitivali se za Kamaldina Sulemanu iz Rena i Džeka Herisona iz Lidsa, ali je konkretna ponuda poslata na King Pauer stadion.

Što se tiče Lestera dosadašnji tok prelaznog roka svodi se na jedno veliko – ništa. Uglavnom se priča o odlascima, tu i tamo tek o nekom nagoveštaju dolaska, Brendan Rodžers još uvek nije dobio niti jedno pojačanje. A da situacija bude još gora, posle izvesnog odlaska Kaspera Šmajhela, nejasne situacije oko Jurija Tilemansa, posle rampe Čelsiju za Veslija Fofanu, Lisice pokušavaju da odbiju nalet Svraka koje su bacile oko na Džejmsa Medisona.

Zajedničkim snagama, Džon Persi sa Telegrafa i Ekrem Konur nas izveštavaju da je prva ponuda Njukasla za sjajnog vezistu teška 40 miliona funti odbijena. Crno-beli razmatraju novu, Lisice traže 60 miliona funti nadajući se da toliko neće dobiti i usput pokušavaju Medisona da nagovore da potpiše novi ugovor, stari ga veže za King Pauer stadion do leta 2024. Videćemo da li će jedan ili drugi klub uspeti u svom naumu do kraja letnjeg prelaznog roka.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet