CS:GOeSports

Outsidersi slavili u IEM Rio Major finalu!

Outsiders (Virtus.pro) su IEM Rio 2022 Major šampioni! Oni su u borbi za titulu savladali Heroic 2-0 i doneli veliku radost ruskim navijačima.

Virtus.pro CS:GO tim koji je i dalje primoran da igra pod drugim nazivom na CS:GO turnirima je osvojio titulu CS:GO Major što im je donelo glavnu nagradu od pola miliona dolara i plasman na BLAST Premier Final 2022 i IEM Katowice 2023.

Predvođeni snajperistom Dzhami „Jame“ Alijem, oni su lako na kraj izašli sa ekipom Heroic u finalu. Njihov pik Mirage jeste bio neizvestan, imali su minimalnu prednost na poluvremenu gde su igrali T stranu, ali u nastavku uspevaju da spreče Heroic da se potpuno vrati u gejm i odnose 16-12 pobedu.

Iako je Overpassa bio pik ekipe Heroic, Outsidersi su se mnogo bolje snašli na ovoj mapi. Nakon 12-3 prednosti na CT strani uspevaju da nastave u žestokom tempu i nakon promene strana, daju samo dve runde protivnicima u nastavku i ubedljivom 16-5 pobedom stavljaju tačku na meč

Evgenii „FL1T“ Lebedev je obeležio finale sa 52 fraga, 112.6 štete po rundi i 1.63 rejtingom.

Outsiders su do finala došli tako što su pobedili Fnatic u četvrtfinalu, a potom i MOUZ u borbi za finale. Heroic je nakon pobede protiv Team Spirita uspeo juče da savlada miljenike domaće publike, ekipu FURIA, ali nisu uspeli da izdrže do samog kraja i obezbede trofej.

Iako su Outsiders u maju ostali bez zvezde tima Mareksa „YEKINDAR“ Galinskisa, oni su uspeli da se povrate na najbolji mogući način uz dodatak K23 dua koji su činili Pyotr „fame“ Bolyshev i David „n0rb3r7“ Daniyelyan i uz direktan plasman na dva velika turnira, sada je pred njima obećavajuć kraj ove i početak sledeće godine, ukoliko nastave sa dobrim rezultatima.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet