EngleskaFudbalTransferi

Paketa na ceni, Siti nije jedini!

Mogli bi da stignu pozivi iz različitih krajeva Engleske.

Kladioničarski skandal za koji je bio optužen kao jedan od učesnika, sprečio je Lukasa Paketu da pređe u Mančester Siti prošlog leta. Interes je ostao, prenosili smo već da ga na Etihadu ponovo razmatraju kao zamenu za Kevina De Brujnea ili Bernarda Silvu, nakon što se sa njima raščisti status. Dok se to ne desi, drugi imaju šanse, Vest Hem bi sa još nekih strana mogao da dobije poziv za 26-godišnjeg fudbalera koji je u dosadašnjem toku sezone upisao pet pogodaka i šest asistencija.

Nije prvi put da je Njukasl u priči, samo ranije iz raznih razloga nisu mogli konkretnije da krenu po Paketu. Dok se trude da spasu šta se spasiti može od ove sezone, prave letnje planove, isti će uključivati promene u veznom redu. Žoelinton je sve bliži odlasku, nekoliko je kandidata da ga zameni, među njima i Brazilac iz redova Čekićara.

Možda Paketa čak i ne promeni grad. Arsenal bi takođe mogao da uđe u rekonstrukciju veznog reda tokom letnjeg prelaznog roka, nekoliko igrača razmišlja o promeni sredine, Ekrem Konur piše da im je i Paketa na oku među kandidatima za dolazak. Ko god bude hteo da dobije ovakvog vezistu, moraće da izdvoji oko 90 miliona evra, što je bila namera Sitija prošlog avgusta…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet