FudbalLiga konferencijaSrbija

Pandurović: Nadao sam se ipak lakšoj grupi, želja mi se nije ispunila

Neće imati lak zadatak Partizan u grupnoj fazi Lige konferencija pošto se nalaze u grupi D sa Nicom, Kelnom i Slovačkom, nakon žreba za „Sport klub“ se oglasio i legenda Partizana, Goran Pandurović koji se nadao da će crno-beli imati nešto lakšu grupu.

„Keln i Nica su, po imenima, i ne samo po imenima, favoriti u Partizanovoj grupi. Ako neko dolazi iz lige „petice“, red je i da ga respektuješ, da naglasiš vrednosti, ali, ni po koju cenu da mu se predaš i pre nego što je sve počelo. Pritom, neophodno je, u igri, da ispoljiš ogroman trud, samo tako ćeš zaslužiti sreću, nikako drugačije.“

Nema sumnje da je težak zadatak ispred Partizana, tako da je svaki bod veoma bitan.

„Nadao sam se, ipak, lakšoj grupi, želja mi se, eto, nije ispunila. Posle svega, objektivno, svaki bod u susretima sa Kelnom i Nicom biće veliki bod. Možemo do sutra da diskutujemo o realnosti koja nije Partizanov adut, sve možemo, no, bez doze određenog, kakvog, takvog optimizma ne bi smelo sve da prođe. Partizan se budi, polako hvata vazduh i zalet, rešen da izađe iz krize, spreman da se izdigne, verujem da će dati maksimum u nadmetanju sa svim protivnicima, među kojima je i Slovačko. Srećno! Napred, Partizan!“, rekao je Pandurović.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet