EvroligaKošarkaVESTI DANA

Panter: Krivim sebe za neke poraze, sad smo zreliji

Partizanov kapiten se u najavi početka evroligaške sezone osvrnuo na završnicu prethodne, čini se da se rečeno i bez da naglasi odnosi na seriju sa Realom za kojom navijači i igrači verovatno podjednako žale.

Krivim sebe za neke poraze na kraju prošle sezone. Želim da budem bolji lider, ne samo na parketu, već na razne načine. Osećam da smo napredovali i da smo sada zrelija ekipa.

Iskustvo je tu, mimo toga Kevin Panter ne želi da se vraća u prošlost, on i saigrači su fokusirani na meč sa Makabijem u Tel Avivu, sezonu na evroligaškom frontu počinju teškim gostovanjem.

Ne razmišljamo o prošloj sezoni. Sada kreće nova, za sve, idemo iz meča u meč. Biće sigurno i uspona i padova, takav je život generalno. Spremni smo za Makabi, znamo da su odličan tim na njihovom terenu i da će biti potrebna jaka košarka koju ćemo igrati 40 minuta. Moramo da ostanemo pozitivni, da radimo vredno, iz treninga u trening da napredujemo.

Ovo je za Amerikanca sa srpskim pasošem treća sezona u crno-belim dresu, izrastao je u jedan od simbola ovog projekta i novog uspona kluba.

Mnogo mi to znači, lepo mi je što sam se vratio, treća sezona za mene u Partizanu i baš se radujem.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet