EvroligaKK Crvena zvezdaKK PartizanKošarkaVESTI DANA

,,Panter nije igrač odluke, Teodosiću duša u nosu“

Evroligaška sezona je neslavno završena za večite, Partizan je ostao nadomak crte za timove koji nastavljaju dalje, Crvena zvezda pri dnu tabele. Vlade Đurović kao jedan od razloga za to vidi nedostanak lidera kod oba tima, ne slaže se da je Kevin Panter neko ko može da iznese to u crno-belom taboru.

Jedan od razoga je što ni jedna, ni druga ekipa nema igrača odluke. U Monaku se zna da je to Džejms, u Baskoniji se zna da je to Hauard. Partizan nema. U Partizanu misle da je to Panter. Pa, nije Panter! Ja njemu ne verujem! Kad bih bio trener Partizana, ja ne bih rekao ‘dajte loptu Panteru, pa neka on reši’. On će da rešava, ali koliko puta će da pogodi?

Miloš Teodosić je lider crveno-belih, bez njega je to potpuno drugačija ekipa, pa opet, legitimno je pitanje o fizionomiji tima koji previše zavisi od igrača u tim godinama.

Zvezda ima Teodosića, ali u poslednjim sekundama meča njemu je duša u nosu. Da bi on rešavao, on ne bi trebalo da igra 35 minuta, već samo poslednjih pet. A ko drugi da rešava? Jago, Hanga, Gedraitis… Ili Tobi, kao ima strašan šut za tri poena, pa da on izađe i šutira? Kad gubiš utakmice u finišu, znači da nemaš igrača odluke. To je ono na prvu loptu što može da se kaže. Ispalo je da su naša očekivanja bila nerealna, jer smo napravili zvezde od nekih igrača. I u Zvezdi i u Partizanu ima igrača koji nisu nivo Evrolige, ali neću sad o imenima.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet