ABAEvroligaKošarka

Papapetru: Sledeća sezona će biti drugačija, želim sebe da testiram

Sjajni grčki košarkaš sprema se za letnje obaveze sa reprezentacijom, među kojima je i duel sa Srbijom, nakon toga čeka ga novi izazov u klupskoj karijeri i igranje u Partizanu.

Novo poglavlje u karijeri. Sledeća sezona će biti drugačija, želim sebe da testiram, da vidim kako ću izgledati. Biće odličan izazov.

Očekuje se da bude jedan od nosilaca u timu Željka Obradovića ali tvrdi da ga sama uloga u timu ne interesuje previše u smislu projekcija unapred, spreman je da pomogne ekipi kako god od njega bude traženo.

Ne razmišljam na taj način. Kada god kročim na teren, želim da pronađem način da pomognem ekipi. Samo o tome razmišljam, a ne o nekoj velikoj ulozi.

U razgovoru za SDNA rekao je da ne gleda previše unapred ni kada je reprezentacija u pitanju, fokusiran je na dnevne obaveze.

Svako ko samo gleda na krajnji cilj i razmišlja samo o medalji, a ne o pređenom putu i pripremama, obično ne ostvari taj cilj. Kada je u pitanju ova ekipa, moramo da budemo spremni da radimo, da funkionišemo kao tima i samo tako ćemo doći do rezultata.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet