KošarkaSrbijaVESTI DANA

Partizan navijaču doživotno zabranio ulazak u dvoranu

Košarkaši Partizana su u nedelju doživeli drugi poraz ove sezone u AdmiralBet ABA ligi, u beogradskoj Areni slavila je Igokea rezultatom 91:89.

Međutim, nakon završetka utakmice jedan navijač crno-belih je prešao granicu. Klub se oglasio saopštenjem i obavestio javnost da je navijaču doživotno zabranjen ulaz na domaće utakmice ovog tima zbog, kako tvrde iz kluba, nedoličnog ponašanja prema jednom od igrača.

Partizan nije naveo detalje sukoba u svom saopštenju koje prenosimo u celosti:

U nedelju, 12. novembra, nakon poslednjeg zvuka sirene koja je označila kraj utakmice između Partizana i Igokee u okviru AdmiralBet ABA lige, dogodila se neprijatna situacija na samom terenu, tačnije duž bočne linije terena.

Nakon poraza našeg tima od Igokee, u meču koji je imao i humanitarni karakter, jedan gledalac iz sektora pored igrališta je svojim ponašanjem bacio ljagu kako na nedeljnu utakmicu, tako i na KK Partizan. Vinovnik incidenta koji se veoma nedolično poneo prema igraču KK Partizan, identifikovan je isto veče i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom Kluba.

U skladu sa pravilima Kluba, a sa željom da se zaštiti integritet igrača, naš domaći teren i ugled KK Partizan, doneta je odluka da vinovniku incidenta bude trajno zabranjen ulazak u dvoranu, na svim mečevima koje KK Partizan igra kao domaćin. Ovim činom, Klub želi da pošalje jasnu poruku da tolerancije za incidente ovog i sličnog tipa nema, niti će u budućnosti biti“, stoji u saopštenju Partizana.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet