FudbalSrbijaTransferiVESTI DANA

Partizan pred finalizacijom velikog posla!

Stiže još jedan vezista.

Loš početak sezone nije obećavao da bi Partizan mogao u skorije vreme da zaliči na ozbiljnu ekipu iako je po oceni većine prelazni rok dobro odrađen, na terenu to baš i nije opravdalo pozitivne utiske i očekivanja shodno kvalitetu tima. Dolazak Gordana Petrića pomerio je stvari sa mrtve tačke. Fuseni Dijabate je vrlo brzo pokazao da će biti veliko pojačanje, Patrik Andrade i Svetozar Marković da polako pronalaze formu, što se očekuje i od Aleksandra Filipovića i Zlatana Šehovića, kao i od igrača koji su ostali iz prošlosezonskog sastava. Kristijan Belić ima svoju ulogu, ali se više očekuje od novajlija kao i nosilaca iz prošle sezone.

Na teren će uskoro i najnovije pojačanje, Hamidu Traore, čeka se i oporavak Andrije Pavlovića. Tu pojačanjima nije kraj pošto su crno-beli blizu da dovedu bar još jednog novajliju i stručnom štabu omoguće širi fond igrača.

Prema saznanjima našeg portala blizu je dogovor oko dolaska Gojka Cimirota. Insistiranje igrača i uslovi koje je Partizan ponudio izgleda da su slomili Standard i pogurali tranfer ka realizaciji. Dogovoren je u načelu iznos, očekuje se da u narednim danima bude rešena i dinamika isplate te da Petrić dobije ono što je po dolasku i tražio – dva nova veznjaka koji bi nadoknadili odlaske Saše Zdjelara i Marka Jevtovića.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet