CS:GOeSportsVESTI DANA

Partizan ušao i u Kanter, a menadžer nam je EKSKLUZIVNO otkrio detalje!

Partizan Esport spada u jednu od atraktivnih sekcija koje smo mogli da pratimo u poslednje vreme. Iako crno – beli nisu ostvarili željeni rezultat u LOL – u, to nije sputalo tim da nastavi sa konkretnim potezima. Poslednji u nizu jeste pravljenje ekipe za popularnu igricu „Counter Strike: Global Offensive“! Kako je objavljeno na tviteru, crno – bele ćemo uskoro gledati i na toj sceni, a ubrzo se očekuje i da saznamo ko će činiti roster. Kao menadžer ekipe predstavljen je Dejan „Baxacha“ Atanacković. Radi se o bivšem treneru 4glory ekipe, koja je dugo važila za jednu od najboljih u Srbiji. Tim povodom smo kontaktirali Dejana, koji je bio voljan da nam odgovori na par pitanja, te da svojevrsni uvod u celu priču.

1. Zašto si odabrao Partizan?

Hvala vam na ovakvoj dobrodošlici, pre svega da se zahvalim ekipi TeleSporta na odvojenom vremenu i čestitkama! Ja kao dugogodišnji navijač Partizana ne verujem da bih ikada odbio tu ponudu, a o Partizanu su reči suvišne! Partizan je veliko ime i ja sam, pored ostalih opcija koje sam imao, odlučio da odaberem Partizan i da zajedno ispišemo istoriju kakvu ovakav klub zaslužuje.

2. Koji su planovi CsGo sekcije i kakve ambicije imate?

Kada je u pitanju CSGO sekcija, potrebno je biti realan i odabrati najbolje igrače koji su u ovom trenutku dostupni. Ambicije i ciljevi su postavljeni jako visoko, tako da ćemo vredno raditi kako bi do tih rezultata i došli. Daću sve od sebe da skupim najbolju moguću ekipu iz regiona i šire.

3. Za kraj, poruka za navijače i šta mogu očekivati od tebe i igrača koje dovedeš?

Navijače bih zamolio da imaju malo strpljenja dok okupimo najbolji mogući sastav, a onda ćemo zajedno da se radujemo uz stikere Partizana na majoru! AJMO CRNO BELI!

Još jednom želimo da iskoristimo priliku da se zahvalimo Dejanu, te da poželimo sve najbolje njemu i njegovoj ekipi u budućnosti!

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet