ABAKošarka

Pavićević: Kao da sam kopao, a ne vodio utakmicu

Uspeo je Mornar u neizvesnoj završnici da slomi Cibonu u 19. kolu AdmiralBet ABA lige, tako se bar na koji dan pomeri sa poslednje pozicije.

– Iskreno da kažem, kao da sam čitav dan kopao, a ne da sam vodio utakmicu. Do kraja neće biti lakše utakmice, mnogo je bitna ova pobeda za nas. Želim da čestitam igračima na pobedi i pored evidentnih gluposti koje smo napravili i doveli utakmicu u pitanje. Od sigurnog vođstva došli smo do toga da gubimo sa pet razlike. Srećom pogodili smo nešto, oni promašili i to je košarka. Sa nekom željom smo dobili meč, a ne znanjem.

Pohvalio je Mihailo Pavićević kolegu sa suprotne klupe, okreće se nastavku borbe za opstanak, svaka utakmica je na život ili smrt.

– Čestitam ekipi Cibone na korektnoj utakmici i dobroj igri. Jako dobra ekipa, odlično vođena od strane mladog trenera Repeše i želim mu da napravi sjajnu karijeru i prevaziđe oca. Više nemamo izbora i moramo juriti pobede u svakom meču i to će nam biti cilj, nevezano od protivnika u ABA ligi, pa šta bude. Najpoštenije je kad damo svi sve od sebe i ne bude nekad žao kad izgubiš.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet