ABAKošarka

Pavićević: Moramo se boriti za goli život

Imao je Mornar uspone i padove na gostovanju Megi u 20. kolu AdmiralBet ABA lige, na njihovu žalost bilo je više padova što je rezultiralo novim porazom.

– Čestitam Megi na zasluženoj pobedi. Dobro smo otvorili utakmicu. Igrali smo onako kako smo se dogovorili. Tako je išlo do završnice druge četvrtine, kada smo krenuliu sa izgubljenim loptama i ishitrenim šutevima. Otvorili smo im igru u tranziciji i omogućili im dosta lakih poena, što je nedopustivo u utakmici koja nam toliko znači. U drugom poluvremenu smo imali uspona i padova. Moram reći da smo pomogli Megi da dođe do lake pobede. Bilo je 71:71, kada smo dozvolili seriju 10:0.

Priznaje Pavićević da mu je ekipa u nepovoljnom položaju, morali su da menjaju roster tokom sezone i sada moraju da se uigravaju u hodu dok se bore za opstanak.

– Kada se posle utakmice obratiš igraču i pitaš što je šutirao, on će reći da je uzeo jedan šut. Ali njih je pet, svaki uzme po jedan šut i eto izgubljene utakmice kao večeras. U svakoj utakmici do kraja, moramo se boriti za goli život. Nadam se da ćemo se uigrati jer smo tokom sezone promenili dosta ekipe i sada je problem uigranosti i svega. Nadam se da ćemo smoći snage, doći do prave igre i opstanka

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet