ABAKošarka

Pavićević: Rasel misli da je ovde svaka ekipa ista, Partizan je jedan viši nivo

Trener Mornara, Mihailo Pavićević, prokomentarisao je poraz njegovog tima od Partizana.

„Čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobedi koja se nijednog trenutka nije dovodila u pitanje. Rekao sam i u najavi da ako Partizan odigra dobro, mi se ne pitamo puno. Žao mi je što smo im pomogli da dođu do ranog vođstva. Sve što su spremili u odbrani, očekivao sam. Bio je dogovor da se oslobađamo brzim pasom i tražimo višak. Ako loše šutiramo, mi smo u problemu. Iz prevelike želje smo tražili individualna rešenja u drugom poluvremeu. Nismo izabrali pravu ekipu gde ćemo da testiramo individualna rešenja. Žao mi je što u prvom poluvremenu nismo odigrali pamentije. Hvala publici, drago mi je što smo pokazali da je u našem gradu svako dobrodošao. Moramo da održavamo status “ponosa grada”. Od malog košarkaškog mesta smo došli do utakmica koje se proglašavaju derbijem kola. Svime smo zadovoljni izuzev rezultatom.“

Pavićević nije iznenađen Željkovom pripremom utakmice.

„Igrali smo protiv Patizana koga vodi Željko Obradović. Svu odbranu je usmerio na Rasela i Mihailovića, udvajao je svesno. Rasel se unervozio. On je mlad igrač sa koledža i misli da je ovde svaka ekipa ista. Teško mu je objasniti da je Paritzan jedan viši nivo. Fokus odbrane je bio na njemu, pa nije imao priliku da da puno poena.”

Trener Barana ne krije da bi voleo pojedine igrače crno-belih da vidi u svom timu.

„Grešili smo jer smo pokušavali da iz udvajanja izlazimo driblingom. Imamo šta imamo, voleo bih i ja Nanelija, Madara, Papapetrua, Pantera, Ledeja…Želja i volja su bili tu, ovaj poraz nije smak sveta. Glavu gore, okrećemo se sledećoj utakmici, što se kaže “ova nam je najbitnija,” poduvkao je Pavićević.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet