ABAKošarka

Pavićević: Volim da se našalim i kažem da im još nisam svima imena popamtio

Zanimljiv meč gledali smo u Laktašima juče, efikasnu utakmicu, mnogo preokreta, na kraju pobeda rekonstruisanog Mornara nad Igokeom.

– Kao i svaka utakmica na početku sezone, i ova je donela neizvesnost. Iz mog iskustva, pritisak je uvek veći na domaćoj ekipi, nego na gostujućoj. To je možda jedan od faktora koji je odlučio ovu utakmicu. Imali smo mnogo padova u igri, što je i normalno, jer smo napravili potpuno novi tim. Volim da se našalim i kažem da im još nisam svima imena popamtio.

Meč je prelomljen u drugom poluvremenu, iako su gosti imali u dva navrata minus 13 u prvom, i minus deset na kraju prvog dela igre.

– U drugom poluvremenu smo adaptirali igru na njihovu promenu odbrane, iskoristili neke situacije koje smo pravili i pogađali teške šuteve. To će nas, nadam se, krasiti i ove godine.

Govorio je Pavićević još jednom o problemima sa kojima se njegova ekipa suočavala pred ovaj meč.

– Ovo je prvi put da smo igrali zajedno, jer Mihailović u pripremnom periodu nije odigrao nijednu utakmicu. Imali smo velikih pehova, od povrede mladog Ščuke, najvećeg talenta kojeg sam video u poslednjih 20 godina. Zaista mi je mnogo teško kad pričam o njemu, želim mu brz oporavak. Imali smo i drugih igrača koji su izašli iz povreda, ali svi koji su kročili na teren dali su sve od sebe, a samo sam to tražio od njih.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet