ABAFiba Liga šampionaKošarka

Pavićević: Vreme nije naš saveznik

Za novi tim Mornara sezona zvanično počinje sutra kada u Antaliji počinju kvalifikacioni turnir za FIBA Ligu šampiona utakmicom protiv Obradoira.

– Još smo u fazi upoznavanja i privikavanja. Ja da steknem sliku od kojeg igrača šta mogu da očekujem, a i oni da vide koji su zahtevi stručnog štaba, kakva je naša koncepcija. Trebaće vremena. Vreme nije naš saveznik, što se tiče ovih kvalifikacija za FIBA Lige šampiona.

Zbog finansijskih problema Barani su nešto kasnije sastavili ekipu i imali kraće pripreme, Mihailo Pavićević je zadovoljan urađenim u datim okolnostima.

– Svi u pripremnom periodu ponavljamo iste fraze – izuzetno smo zadovoljni, radna je atmosfera, sve je fenomenalno. I ja mogu da kažem isto tako. Ali, to je pripremni period. Videćemo kada počnu utakmice – trening je jedno, a ono za šta se spremamo, odnosno utakmice, je nešto sasvim drugo. Ali, generalno sam zadovoljan atmosferom na treningu, zajedništvom, kompletnom atmosferom u timu. Na osnovu prvih utisaka, rekao bih da smo izabrali prave momke i to je ono najbitnije. Videćemo u igračkom delu koliko će ko moći da odgovori našim zahtevima. Trenerski posao je vrlo jednostavan, a mi znamo da ga zakomplikujemo. Treba da postavimo igru profile igrača koje imamo, tu se završava sva naša priča. Videćemo, ako u tome uspemo, da postavimo sve kako treba, onda ćemo svi biti zadovoljni.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet