ABAKošarka

Pavićević: Za nas je možda i dobro što je “prvo pa muško“

Nije moglo teže za Mornar na početku takmičenja u AdmiralBet ABA ligi, večeras od 20 časova gostuju Partizanu, braniocu titule.

– Pripala nam je čast da u Beogradu otvorimo sezonu u AdmiralBet ABA ligi sa aktuelnim šampionom. Ne treba trošiti reči na tu ekipu, predvođeni su najboljim evropskim trenerom svih vremena, izuzetno kvalitetni, bez slabog mesta u rosteru, jednostavno iskren da budem nismo se mnogo ni bavili njihovom ekipom, više smo fokusirani na nas jer smo u zaostatku sa vremenom, potreban je rad da što pre dođemo do nivoa potrebnog za ABA ligu.

Prvi i poslednji meč kvalifikacija za FIBA Ligu šampiona pokazao je da Barani nisu ni blizu željene forme, i Mihailo Pavićević je uoči puta u Beograd istakao očigledno.

– Nažalost prva zvanična utakmica je pokazala da smo daleko od potrebnog nivoa i s te tačke gledišta rekao bih da ova utakmica nije u najboljem trenutku po nas, ali moramo da koristimo svaki dan i trening da se uigramo jer imamo potpuno novu ekipu. Probaćemo da pružimo što jači otpor Partizanu, ujedno i iskoristiti meč da podignemo našu igru. Očekujem da damo sve od sebe i da se ne prepadnemo. Igramo u Areni sigurno će publika doći da pozdravi novu ekipu Partizana, moramo to da prihvatimo, za nas je možda i dobro što je “prvo pa muško“.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet