FudbalSrbija

Pavlović: Zajedničkim snagama možemo da se podignemo

Partizan je očajno startovao i nekakve promene su hitno potrebne, jednu od njih, kakvu-takvu, crno-beli su načinili dovođenjem novog napadača.

Ugovor sa bivšim klubom sam raskinuo pre desetak dana, verujte mi, iako sam imao više opcija, Partizan je za mene bio jedina moguća. Pratim dešavanja, znam da start nije bio sjajan, ali da ne verujem da će Partizan izaći iz krize i vratiti se na šampionski put, ne bih ni dolazio.

Crno-beli putuju na Kipar na megdan AEK-u a moguće je da će novajlija debitovati upravo na evropskom gostovanju.

Što se tiče gostovanju AEK-u iz Larnake, budući da sam igrao na Kipru, samo mogu reći da je Kipar, zbog vrućine i vlage, leti izuzetno težak za igranje. Prednost je što se igra uveče, ali svakako neće biti lako. AEK je kvalitetna ekipa, sa puno stranaca i sistemom koji daje rezultate već nekoliko poslednjih godina, ali svakako znam da je Partizan kvalitetnija ekipa i da će dati sve da se obezbedi ulazak u Evropu.

Veruje Pavlović da je ekipa u stanju da preokrene sezonu koja je loše počela.

Saigrače još nisam upoznao, ali ću se truditi da se što pre nametnem treneru i budem u konkurenciji, kako bismo se vratili tamo u borbu za titulu. Tek je početak, istina je da smo izgubili bodove, ali ako verujemo, zajedničkim snagama možemo da se podignemo. Sreća začas može da se okrene na pravu stranu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet