EvroligaKošarka

Pekovića nije iznenadio rekord: To je emocija

Nekadašnji košarkaš i predsednik Partizana veruje da će njegov bivši klub predvođen Željkom Obradovićem naredne sezone napraviti iskorak u pravom smeru.

Ono što smo mi kao navijači Partizana dugo čekali. Ovo je velika šansa za Partizan da se vrati na veliku evropsku scenu, jer je taj put bio dosta težak. Svi su očekivali da će Željko odmah da napravi ’bum’, mi koji smo malo više upućeni znamo da mora da prođe period adaptacije, nismo navikli na taj nivo. Ne bih da tvrdim da će ovo biti godina Partizana, nadam se da će ove godine da se napraviti iskorak, da se vrati na stare puteve slave, na kojima je nekada bio.

U razgovoru za MozzartSport, Pekovića je dodao da nije iznenađen velikim odzivom navijača i brojem do sada prodatih sezonskih ulaznica.

Ma kakvi, to je emocija. Verujem da će biti jako veliko interesovanje za Partizan, pogotovo što svi znamo kakvi su navijači Partizana, koliku podršku su davali i kad nije bilo Evrolige, sad će biti posebno. Mene to ne iznenađuje, siguran sam da će još više karata da se proda.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet