FudbalOstale lige

Perišić: Mnogo je emocija i problema sa spavanjem

Šansa da Hajduk posle 19 godina osvoji titulu hrvatskog šampiona privukla je nazad još jedno njihovo dete koje dolazi na pozajmicu maltene besplatno.

– Ne znam šta bih rekao, prošlo je stvarno mnogo vremena. Poslednjih dana je mnogo emocija, bilo je i problema sa spavanjem. Srećan sam što sam tu, povreda je prisutna, ali radim stvarno svakog dana, po ceo dan. Videćemo kada ću moći da se vratim na teren. Hvala na dobrodošlici, jedva čekam da krenem. Počeo sam da trčim, ima tome 10, 15 dana.

Sada se čeka kada će Ivan Perišić moći na teren, ne žuri sa time, želi da potpuno zaleči povredu i pomogne novim sagračima.

– Idem korak po korak, sada je krenulo trčanje, sa tim nema problema. Mislim da bih sa loptom mogao da radim za jedno dve, tri sedmice. Videćemo. Neka prognoza je možda april, ali ne smem da žurim jer može da krene po zlu i za klub i za reprezentaciju. Nadam se da ću moći što pre da igram. Idem u Beograd na oporavak, doktor Milutinović me prati već 10 godina, radimo skoro svaki dan i nastavićemo.

Kako priliči iskusnom fudbaleru, skromno i bez velikih obećanja komentariše borbu za titulu na kakvu Split dugo čeka.

– Iskustva imam, prošao sam sve velike lige, imao sam odlične trenere i mnogo sam naučio. Već sam u kontaktu sa trenerom, mnogo pričamo o svemu i ovih prvih nekoliko meseci ću pomoći koliko god budem mogao. Potrebno nam je mnogo iskusnih igrača jer oni moraju da budu primer drugima. Mislim da će to biti dobra priča.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet