FudbalSrbija

Perović: Poštujemo svakoga, ali se ne bojimo nikoga

Velike ambicije ima sportski direktor kragujevačkog Radničkog, smatra da klub zaslužuje iskorak što je i ponovio u intervjuu MozzartSportu.

U fudbalu uvek može bolje i onaj ko se ne razvija zajedno sa fudbalom i ne teži svakodnevnom boljitku nije na dobrom putu. Trudićemo se da rastemo kao klub i iz prelaznog roka u prelazni rok, iz meseca u mesec, da rastemo stepenik po stepenik. Ne želimo da preskačemo korake, idemo željenim putem. Rekli smo na početku sezone da želimo da budemo za nijansu bollji nego prethodne tako da ćemo nastaviti da budemo radni, posvećeni, moderni i trudićemo se da u narednom periodu ovaj klub bude na onom mestu na kojem odavno zaslužuje da bude, ali nažalost nije bio.

Veruje Perović da će se već na proleće videti napredak.

Druga polusezona će biti veoma teška i teža nego prva jer su budžeti klubova dodatno skočili. I klubovi koji se bore za Evropu, i oni koji se bore za plej-of ili opstanak su povećali budžet za makar 30-40 odsto. To se vidi po ulaznim transferima. Pokušavamo da se borimo sa time na svoj način i ići ćemo utakmicu po utakmicu kao i tokom prvog dela sezone. Svaka naredna utakmica nam je najbitnija. Poštujemo svakoga, ali se ne bojimo nikoga. Potrudićemo se da nadogradimo dobar utisak koji smo ostavili u prvoj polusezoni.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet