FudbalSrbijaVESTI DANA

Perović: Videćemo da li Severini da kupimo kuhinju ili uplatimo letovanje

Rezultati u pretposlednjem kolu Mozzart Bet Super lige su se poklopili tako da je kragujevačkom Radničkom bod protiv Vojvodine bio dovoljan da osigura kvalifikacije za Ligu konferencija, prvi izlazak u evropska takmičenja u klupskoj istoriji.

Nismo mi još svesni šta smo uradili! Bićemo za koji dan, kada se malo slegnu utisci. Kada bih morao ovaj rad u poslednje četiri godine da sažmem u jednu rečenicu, ona bi glasila: ušli smo u rudnik i iskopali grumen zlata. Ovo je rezultat koji je Kragujevac čekao 101 godinu. Čestitam svima: igračima, stručnom štabu, navijačima, upravi kluba, svima koji su bili uz nas, koji su nas podržavali. Moram da kažem da sam jako ponosan što sam deo rukovodstva koji je ostvario ovaj fantastični uspeh.

Gol Ksandera Severine kojim je Partizan pobedio Čukariki i tako kragujevačkom klubu zvanično otvorio evropska vrata bio je povod da Slavko Perović ponet dobrim raspoloženjem istorijske trenutke začini šalom.

Mi iz rukovodstva smo gledali zajedno utakmicu Čukarički – Partizan, pošto igrači i stručni štab imaju slobodan dan. Kada je Severina dao gol, počeli smo sa licitacijom čime da ga častimo, da li da mu kupimo kuhinju ili uplatimo neko letovanje. Šalu na stranu, najzaslužniji za ovo su igrači i stručni štab. Momci su prosulu magiju na terenu ove sezone.

Jedini žal ostaje što Radnički neće moći da igra kvalifikacije u Kragujevcu. Rukovodstvo kluba moraće da posegne za nekim od novoizgrađenih stadiona, Loznica, Leskovac ili Zaječar, pitanje je na koje će se uskoro dati odgovor.

Mi smo u prvi mah prijavili Gornji Milanovac kao domaći teren, ali čujemo da ni on, izgleda, ne ispunjava uslove za Evropu. Videćemo sa ljudima iz FSS-a šta je najbolje, ali mislim da je najrealnije da igramo na nekom od ova tri nova stadiona.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet