FudbalSrbijaVESTI DANA

Petrić: Igraćemo Riziko

Ritam od dve utakmice za Partizan se nastavlja, sutra od 16.54. Napredak stiže u Humsku, radi se o odloženoj utakmici petog kola Mozzart Bet Super lige.

Napredak može da nam napravi problem, kao što je radio ranije. Reč je o iskusnoj ekipi, sposobnoj da se namesti, a da bismo probili blok moraćemo više da rizikujemo. Igraćemo Riziko. Kolegu Dušana Đorđevića poznajem, ostavio je pečat u svim klubovima, posvećen je fudbalu, čeka nas težak posao, ali da se ne lažemo: Partizan se pita. U nekim situacijama „jedan na jedan“ moraćemo da preuzmemo rizik, da ne vraćamo loptu ka sredini, čak i ako je izgubimo da se vidi ideja.

Ponovio je Petrić da nije ljubitelj nepotrebnih odlaganja utakmica.

Rekli su mu da sam bio tu i kad je pomeren duel sa Spartakom, a ja nemam pojma… Niko me nije ni pitao. Sad to dolazi na naplatu. Da je sve bilo po prvobirnom rasporedu, sad bismo igrali kup, mogli bismo da odmaramo igrače…

Upravo su Kruševljani prošle sezone bili prepreka na putu ka titule, jedna od onih zbog koje je ispuštena bodovna prednost.

Može da bude dodatni motiv, ali mislim da su igrači Partizana ušli u zapadnjačko razmišljanje, da se dokazuju od utakmice do utakmice. Lepo je za njihove biografije što su dobili Keln ili preokrenuli protiv Čukaričkog, ali Napredak je novi izazov. Kao u šahu – nadmudrivanje.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet