FudbalSrbijaVESTI DANA

Petrić: Neka dešavanja u klubu i oko kluba sputavaju igrače

Došao je Partizan do daha ali sada slede nove obaveze, očekuje se da sutra protiv Kolubare dokažu da su u stanju da dođu do dobrog rezultata u kontinuitetu.

Sutrašnja utakmica je najteža po nas, jer su igrači u derbiju pokazali šta i koliko mogu, a u životu i u fudbalu najteže je ponavljati se i dokazivati se. Trener Đurđević dobro vodi ekipu, utakmica će biti izuzetno teška za nas, ali sam siguran da su moji momci spremni, da su se odmorili. Očekujem sličnu utakmicu kao u Kragujevcu, samo uz kvalitet koji u ovom trenutku Kolubara ima u odnosu na Kragujevac, moramo da budemo oprezni sa igrom bez lopte. Ali nas očekuje najteža utakmica otkad sam ja došao.

U najavi ove utakmice Petrić se osvrnuo na večiti derbi.

Što se tiče cele utakmice, na konferenciji za medije sam rekao da smo ušli u neku paniku prvih 20 minuta, ta panika su bili ti korneri, to nas je spustilo, prirodno smo se branili i to nas je malo vratilo nazad. Da nije bilo toga, ja mislim, i nadam se, da bismo mi svih 90 minuta odigrali na nivou na kom smo igrali posle prvih 25 minuta. Pokazali su igrači da mogu, ali u životu kao i u sportu najteže je ponavljati se i to je recept kako bi Partizan trebalo da igra. Sutra će biti totalno drugačija utakmica, postavka Kolubare biće totalno drugačija u odnosu na Zvezdu.

Ponovio je da je ekipa i dalje u delimičnom grču, te da će trebati vremena da se to potpuno promeni.

Uvek može bolje, ali sami igrači su bili u nekoj nervozi kada sam došao. Generalno, oni se polako opuštaju. Ove utakmice su signal da se polako vraćaju u normalu, ne mogu oni da zaborave da igraju fudbal, ali neka dešavanja u klubu i oko kluba sputavaju igrače. Da li su se oporavili 100 posto, ja mislim da nisu. Generalno ide na bolje, sad kad dođe pauza biće više vremena za odmor, za rad, pa kad dođe ona prava pauza tu će morati, po mom mišljenju, da se malo zarotira, ali ja ne bih o tome sada pričao, već kad dođe vreme.

Uz ogradu da večiti imaju po dve utakmice manje, trenutno je gužva na vrhu, nekoliko klubova deli samo par bodova.

To je dobro za srpski fudbal. Ko priča da srpski fudbal nema kvalitet – greši. Dok ne dođe u naše kopačke da oseti to. Pazar kao grad može da napravi zanimljivu priču, zato što ima navijače, jedan klub u gradu koji voli fudbal. To će se kristaliti posle Nove godine, kada krene drugi deo sezone. Ja želim svima sreću, pa ko bude bolji pobedu nek slavi.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet