FudbalSrbijaVESTI DANA

Petrić: Nisam zadovoljan remijem, nemam šta da zamerim momcima

Očajan početak Partizana pa mnogo bolja igra posle primljenog gola, pogotovo u drugom poluvremenu kada se izjednačilo ali i moglo do pobede.

Rekao sam momcima da pruže 100 posto od sebe, a pružili su više od toga. Unako uličarski rečeno: Iscepali smo se i jedni i drugi. Ostale stvari što se tiče igre su za analizu. Ako me pitate da li sam zadovoljan, nisam zadovoljan remijem, jer mislim da smo bili bliži pobedi u drugom poluvremenu. Nemam šta da zamerim svojim momcima.

Kritike na račun rane faze utakmice, posebne pohvale mlađima.

Naravno, ne mogu da budem zadovoljan tim delom meča, ušli smo nervozno u meč. Imali smo problem sa kornerima i drugom loptom. Kasnije smo se popravili. Pohvalio bih Belića i sve mlade momke, kao i novajlije, okrećemo se drugoj utakmici.

Petrić je upitan da prokomentariše Milojevićevu izjavu kako je Zvezda stala u nastavku.

Možda smo bili u nekom trenutku svežiji, možda su oni imali teže utakmcie u Evropi i za sebe. Ne znam zašto su stali, ali za to smo i mi bili zaslužni u drugom poluvremenu, kada smo se podigli. Bile su prisutne sve te tenzije koje se vuku u poslednja dva meseca, ali kada imate neku rotaciju onda je sve mnogo lakše doći do prave igre.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet