FudbalLiga konferencijaVESTI DANA

Petrić: Nismo zaslužili večeras da uzmemo ništa

Pad u igri Partizana je primetan, u Nici nije bilo prepoznatljive energije ali ovaj poraz može da se obriše ukoliko igrači shvate gde su grešili.

Poraz delimično komplikuje borbu za proleće, ali imamo tu poslednju utakmicu gde možemo sve da rešimo u našu korist. Bili smo mnogo loši što se tiče tehničkih stvari, na dodavanju… Izgubili smo mnogo lakih lopti, malo smo se uplašili. Nismo imali neki presing od strane Nice, da nas ugrožava nekim šansama, ali smo im mi dozvolili kroz našu igru da budu više u posedu. Imali smo mnogo izgubljenih lopti i veoma brzo posle izjednačenja smo primili drugi gol. Nismo zaslužili večeras da uzmemo ništa.

I da je ona situacija pred kraj kada je oboren Urošević suđena u korist crno-belih i izboren remi, Petrić smatra da to ne bi bilo zasluženo u smislu prikazanog na terenu.

Ne bi bilo realno da smo završili nerešeno, Nica je bila bolja. Nica je večeras zaslužila pobedu, ali bili smo blizu… Sudija nije video ofsajd, ali jeste njegov pomoćnik. Kazao sam da ćemo pogledati snimak, ali mi je odgovorio da će tada to već biti prošlost.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet