FudbalLiga konferencijaVESTI DANA

Petrić: Zabrinjava me cela utakmica, potrebno je još pojačanja

Remijem na Malti izboren je plasman u grupnu fazu Lige konferencija, ipak, Partizan je pokazao dosta problema u igri i ispustio dva gola prednosti.

Ostvaren je cilj, a što se tiče utakmice, očekivali smo da će se odvijati ovako, da će oni izaći visoko, igrati dugim loptama na našu zadnju liniju. Imali smo problem sa drugom loptom, u prvih pola sata je svaka pripala njima i tu su stvarali pritisak. Cilj je ostvaren, ali momci treba da za ovakvu utakmicu da pruže za nijansu više što se tiče kreativnosti, skoka, druge lopte… Verujem da će iz utakmice u utakmicu biti bolje, da će  igrači koji će doći doneti nešto novo.

Od naredne utakmice sastav će biti jači za Hamidua Traorea, posle toga očekuju se dolazak Gojka Cimirota, možda i još nekog pojačanja…

Partizanu su potrebna pojačanja, da li će doći još jedan ili dva igrača, da bih mogao da pravim kombinatoriku… Nekoliko igrača nastupa pod blokadama, terapijama, Fejsa, Rikardo… I to treba ceniti.

Kao i uvek, Petrić otvoreno govori o problemima u igri.

Penali se dešavaju, mene zanima situacija pre toga, centaršut na koji nismo izašli u blok. Možda nismo imali svežine, hitrine, možda se opustili… Zabrinjava me cela utakmica, tu je bilo dosta stvari koje smo morali bolje da uradimo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet