FudbalItalijaTransferi

Pioli baš zagrejan za Irance, ne može jedan, može drugi!

Temelj za pozitivan ishod je tu.

Ogroman posao, najveći deo njega, Milan je već uradio do početka sezone. Marko Sportijelo je pojačao rotaciju na golu, odbrana do ovog trenutka nije dirana, zato preostale dve linije tima jesu renovirane. Imaju Rosoneri novi triling na sredini, Ruben Loftus-Čik, Tijani Reijnders i Junus Musa garantuju kvalitet i potencijal, kao i Kristijan Pulišić i Samjuel Čukvueze nešto ofanzivnije, uz Luku Romera kao dodatak. Noa Okafor je novi napadač, a sada bi trebalo da se priključi još jedan.

Nekoliko imena je prodefilovalo medijima, Milan je kontaktirao sa velikim brojem igrača, postojale su najave da će se vratiti Mehdiju Taremiju koji bi između nekoliko ponuda najradije odabrao njihovu. Za sada je taj transfer ocenjen kao skup, ili u najmanju ruku na San Siru žele da razmotre još neke opcije. Ako ne može jedan iranski napadač, može drugi, Bild i nemački ogranak Skaj Sportsa javljaju da je meta Sardar Azmun. Povreda je sprečile ovog momka da upiše više od po četiri gola i asistencije, ne i da probudi interesovanje Milana kome je načelno dao pristanak za transfer. Otpočeli su pregovori s Bajerom koji odavno ima nameru da ga proda za pravu cenu, temelj za pozitivan ishod je tu.

Nije Azmun jedini na listi, iako zvuči kao najrealniji, kako se prelazni rok bliži kraju mora na stolu da bude još potencijalnih rešenja. Moize Kin za sada nije dostupan, Armando Broja će možda postati, za Huga Ekitikea postoji jaka konkurencija iz drugih liga petice.

Usput, želi uprava Milana da uloži u budućnost i odbrani priključi Marka Pelegrinija. Mladi štoper se već dogovorio sada treba pronaći zajednički jezik sa Platenseom. Ukoliko nešto ne bude po planu, sledeći na listi je Konstantinos Kulireakis iz PAOK-a.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet